Drejtori i Sh.M.Q.Sh “Saraj” pjesmarrës në seminarin për ndryshimin e planprogrameve të drejtimit Ekonomik-Teknik i ekonomisë (Foto)

Sot drejtori i Sh.M.Q.Sh “Saraj”-Shkup, Bedri Gjureci morri pjesë në seminarin për ndryshimin e planprogrameve mësimore të drejtimit Ekonomik-Teknik i ekonomisë. Në këtë seminar u diskutua për ndryshim të programeve dhe planeve mësimore si dhe kapacitetet institucionale te shkollës tonë Lexo më shum…