Sh.M.Q.Sh “Saraj”-Shkup, vizituan Kalanë e Shkupit, Muzeun e arteve, Galeritë nacionale si dhe QIK-un (Foto)

Sot nxënësit e ShMQSh “Saraj”-Shkup ishin në vizitë te Kalaja e Shkupit, Muzeun e arteve moderne të Maqedonisë, Galeritë nacionale te Maqedonisë ( Çifte hamami, Hamami i Daut Pashës ) si dhe QIK-u. E gjithë kjo vizitë u realizua nën mbykqirjen e mentorit prof.Valdete Ramadani. Bashkëpunimi dhe qëllimi i vizitës ishte që nxënësit të jenë të njoftuar për historin e përgjithshme të galerive dhe muzeve si dhe një korelacion të popullit shqiptar dhe rolin e tyre në këta arte fakte.

Shpërndaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *