Letër urimi për themelimin e Sh.M.Q.Sh SARAJ-Shkup (Foto)

Letër urimi për themelimin e Sh.M.Q.Sh SARAJ-Shkup Në prag të themelimit të dy vjetorit më saktësisht me datë 18/02/2016 u bë themelimi i këtij institucioni arsimorë, stafi i profesorëve në bashkëpunim me nxënësit e kësaj shkolle në shenjë rrespekti realizuan aktivitete të brendshëm kushtuar kësaj date të rëndësishme. Urojmë që të festojmë edhe shumë përvjetore të tjera, me shpres që vitet e ardhshme do jenë edhe më të suksesshme në instuticionin tonë.

Edhe një herë urime dhe na priftë e mbara.Me respekt nga stafi dhe drejtori i shkollës M-r Bedri Gjureci.

 

Shpërndaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *