Nxënësit e Sh.M.Q.Sh ” Saraj “- Shkup drejtimi ekonomik-teknik i ekonomisë vizituan ndërmarjen “JUS-MB” (Foto)

Vazhdojnë aktivitetet në Sh.M.Q.Sh ” Saraj “- Shkup, sot nxënësit e drejtimit ekonomik –Teknik i ekonomisë vitet e dyta, bënë një vizitë në ndërmarrjen private “JUS-MB”një kompani gjigante . Po ashtu u bisedua për të kryer pjesën praktike në këtë kompani . Qëllimi i aktivitetit është që këto nxënës të jenë shembull për kalimin integral si komponentë themelore e ekonomisë së tregut si dhe një bashkëpunim më i thellë i Sh.M.Q.Sh ” Saraj “- Shkup me kompanin “JUS-MB” në çdo sferë ekonomike dhe avancimi i dy institucioneve për një qëllim të përbashkët .

Shpërndaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *