Në kuadër të projektit “Mësojmë Drejtësi” sot nxënësit e SHMQSH “SARAJ” ishin në vizitë në parlamentin e RM-së

Në kuadër të projektit “Mësojmë Drejtësi” sot nxënësit e SHMQSH “SARAJ” ishin në vizitë në parlamentin e Republikës së Maqedonisë.Gjatë kësaj vizite nxënësit patën mundësi që nga afër të shohin hapsirat e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe u njoftuan me historikun e institucionit ligjvënës. Gjithashtu nxënësve iu drejtuan kryetari i parlamentit z.Talat Xhaferi dhe dy deputetet Mira Stojçevska dhe Ivana Tufegxhiq, të cilat sqaruan funksionin e tyre në parlament.�Nxënësit kishin mundësi që të parashtrojnë pyetje.

Shpërndaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *