Nxënësit e ShMQSh “Saraj”-Shkup morën pjes në “Panairin e bizneseve të Komunës së Sarajit” (Foto)

Nxënësit e ShMQSh Saraj-Shkup sot morën pjesë në “Panairin e bizneseve të Komunës së Sarajit”, i cili u mbajt në hapësirat e restorantit Korabi në Saraj që e organizoj Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz -Saraj.

Shpërndaj: