Bashkëpunimi me Ambasadën e Francës dhe Institutin ZIP

Sot nxënësit e Sh.M.Q.Sh “SARAJ” në bashkëpunimin me Ambasadën e Francës dhe Institutin ZIP diskutuan rreth temës “Introducing innovationin the work of civil society organizations through SOCIAL ENTREPRENEURSHIP” për një sistem arsimor i cili siguron përsosje, aftësim dhe mësim inovativ.

   

Shpërndaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *