Zyrtarisht Sh.M.Q.Sh “SARAJ”-Shkup filloi programin për Arsimim për të rritur për 250 nxënësë!

Zyrtarisht Sh.M.Q.Sh “SARAJ”-Shkup filloi programin për Arsimim për të rritur për 250 nxënësë!

Arsimi për të rritur është pjesë e sistemit arsimor i cili siguron arsimim, përsosje, aftësim dhe mësim për personat e rritur.
Zyrtarisht është bërë marrëveshje për bashkëpunimin në mes shkollave të mesme Sh.M.Q.Sh SARAJ – Shkup dhe Sh.M.Q.Sh Cvetan Dimov –Shkup.
Suksese !!!

Shpërndaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *