SHMQSH “SARAJ” filloi projekti “Mësojmë drejtësi”

Sot ne SHMQSH “SARAJ” filloi projekti “Mësojmë drejtësi”, projekt i cili organizohet nga FORUMI RINOR ARSIMOR dhe ky organizim mbështetet nga programi CIVICA MOBILITAS.�Qëllimi i këtij projekti është që nxënësit të zgjerojnë njohuritë e tyre në fushën e drejtësisë, demokracisë, sistemit juridik dhe sundimit të së drejtës.

Shpërndaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *