22 Nëntori dhe Patronati i ShMQSH “Saraj”

Disa fotografi nga manifestimi solemn i dy festave të Sh.M.Q.Sh “Saraj” në bashkëpunim me Komunën e Sarajit!
Gëzuar festat e Nëntorit!
►22-Nëntori – dita e alfabetit të gjuhës shqipe
► Patronati – i Shkollës së Mesme të Qytetit të Shkupit “Saraj”

Shpërndaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *