Platforma online, Burim Rexhepi: Nëse përgatitjet do të kishin filluar më herët nuk do të gjendeshim në këtë situatë

Profesori i Inormatikes,

Burim Rexhepi nga shkolla e mesme e Sarajit i ftuar në emisionin “Programi 200” në Alsat gjatë debatit për vitin e ri shkollor foli për vështirësitë që po gjejnë arsimtarët me platformën e re të mësimit online e lansuar nga Ministria e Arsimit. Ai tha se për 3 muaj, gjatë pushimeve verore nuk u bë asgjë, ndërkohë në 3 javët e fundit intensiteti i trjanimit ka qenë shumë i lartë duke krijuar në këtë mënyrë edhe konfuzion te arsimtarët por edhe te vetë nxënësit.

Pjesën e tolerancës duhet ta kemi, edhe nga arsimtarët nga nxënësit dhe prindërit. Por ne kemi që nga muaji mars që presim nga Ministria e Arsimit të amrri disa hapa. Kjo është e gjitha neglizhencë e Ministrisë së Arsimit sepse përpara kemi pasur 3 muaj të pushimeve verore dhe asgjë nuk u bë. Nëse përgatitjet do të kishin filluar më herët nuk do të gjendeshim në këtë situatë që jemi tani ku nuk po kuptohet asgjë.

Shpërndaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *